Tilstandsrapport

Ved salg af en bolig er det nødvendigt, at få tegnet en ejerskifteforsikring. Det er sælgers sikkerhed for, at have mindst muligt ansvar efter salget.

For at kunne tegne en ejerskifteforsikring er det nødvendigt, at få udført en tilstandsrapport. Tilstandsrapporten beskriver bygningens tilstand og afdækker synlige skader. Samtidig giver rapporten en mulighed for, at du som køber kan blive orienteret om bygningens fysiske tilstand, inden du tager den store beslutning om at købe boligen.

Skal du sælge er en Forsyns-rapport en rigtig god idé

Vi tilbyder at være din erfarne og kvalificerede bygningssagkyndige, der giver din bolig en professionel gennemgang og udarbejder en autoriseret Tilstandsrapport. Men når du skal sælge, er det en god idé først at få udarbejdet en Forsynsrapport. Det giver dig mulighed for at udbedre nogle eller alle eventuelle K1, K2 og K3-skader, der er på din ejendom. Er der for mange skader – eller bemærkninger om manglende vedligeholdelse, er det naturligvis altid noget, der gør en køber nervøs. Derfor vil en ejendom med få eller ingen bemærkninger, altid opnå en bedre pris og et hurtigere salg. Kontakt os allerede i dag!